Embedded Art

 

Onder de titel Embedded Art werden op Park Vliegbasis Soesterberg verschillende shelters, munitiebunkers, een commandobunker en de verkeerstoren gedurende drie weekenden opengesteld. Hierin werden nieuwe en bestaande kunstwerken getoond. Het was een kunstroute van circa 10 kilometer door een uniek militair landschap, voornamelijk met sporen uit de Koude Oorlog, omringd door wilde en kwetsbare natuur.

 

De opdracht

 

In korte tijd is in opdracht van de provincie Utrecht een volledige campagne inclusief visuele identiteit van Embedded Art opgezet. Van logo’s tot bewegwijzering, van website, tot social media componenten en alles wat daartussenin zit. Embedded Art was bedoeld voor een breed publiek omdat de kunst verbonden is met erfgoed, natuur en landschap, techniek en innovatie.

 

De vorm

 

Om de sfeer op te snuiven zijn er foto’s gemaakt van het terrein en de militaire objecten. Aan de hand daarvan is o.a. een kleuren pallet ontstaan. Talloze objecten en sporen van militaire aanwezigheid hebben tot de vorm van alle uitingen geleid. Op www.embeddedart.nl is veel te zien en te lezen over deze zeer goed bezochte kunstroute.

 

In samenwerking met Emiel Geerdink

Provincie Utrecht

Ga hier naar de Start oagina

<

>

Vorige project

Volgende project

Gerelateerde projecten

Kunnen we je helpen bij een project, maar je weet

nog niet hoe? Wij denken graag met je mee.

 

Stuur ons een bericht

Contact:

info@aangenaamontwerp.nl

06 5022 8264

Adres:

Burg. van Heemstrakwartier 86

3731 TL  De Bilt