De praktijk

 

Lichamelijke en geestelijke klachten worden vaak veroorzaakt door negatieve denkpatronen, onverwerkte emoties (door trauma's) en onderdrukte gevoelens. Door de verschillende behandelmethoden heeft de praktijk meer invalshoeken ter beschikking om klachten op een persoonlijke manier aan te pakken.

 

De opdracht

 

Deze heldere visuele identiteit kwam tot stand na een uitgebreide zoektocht naar vorm en interviews met de opdrachtgeefster. Harmonieuze verhoudingen van vormen, de sfeer en het kleurgebruik doen recht aan de intenties van de eigenaresse en de professionaliteit van haar praktijk.

 

De vorm

 

In het beeldmerk komen de (menselijke) natuur en psychologie samen waarbij de elementen waaruit het is opgebouwd ook los van elkaar te gebruiken zijn. De website is strak en helder ingedeeld om een goed overzicht te geven van de praktijk en de mogelijkheden voor haar cliënten. Gezien de gevoelige materie is het voor mensen met klachten die de site bezoeken zeer belangrijk om relevante informatie snel te kunnen vinden. Ook met betrekking tot zakelijke aspecten zoals vergoedingen door verzekeringsmaatschappijen en tarieven. Vertrouwen werkt vele kanten op en er is aan alles gedacht om de doelgroep van deze praktijk tot dienst te kunnen zijn.

Praktijk voor natuurgeneeskunde en psychologie

Ga hier naar de Start oagina

Het logo van de praktijk kan in 3 onderdelen ontleedt worden.

<

>

Vorige project

Volgende project

Gerelateerde projecten

Kunnen we je helpen bij een project, maar je weet

nog niet hoe? Wij denken graag met je mee.

 

Stuur ons een bericht

Contact:

info@aangenaamontwerp.nl

06 5022 8264

Adres:

Burg. van Heemstrakwartier 86

3731 TL  De Bilt