De organisatie

 

Het doel van het Mulier Instituut is bijdragen aan goed onderbouwd beleid, gericht op de bevordering van sport, sportief bewegen en versterking van de sportsector. Dit doel wordt o.a. nagestreefd door het uitvoeren van betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand sportonderzoek en of dataverzameling en monitoring van de Nederlandse sportsector en beleidsprogramma’s.

 

De opdracht

 

Maak een fotoboek dat gaat over 5 jaar Utrechtse Sport in Beeld. Met alle 75 winnende foto's van de betreffende amateur fotografen en infographics die laten zien wat de Utrechtse sportwereld nog meer te bieden heeft als de camera niet aanstaat.

 

De vorm

 

Een mooi fysiek boek maken, het liefst met illustraties en of foto's, is een welkome afwisseling tegenover alle digitale ontwerpen die we maken. Wat ons betreft kon het geen 'simpele' opsomming van alle foto's worden. Daarom kozen we voor een magazine uitstraling met een inhoudsopgave opgebouwd uit alleen foto's en een ruime opzet qua lay-out. Met veel aandacht voor de 5 winnende foto's door ze over 2 pagina's 'spread' te laten lopen. Het vele wit om alle teksten en beelden heen, speelt een belangrijke rol. Het geeft rust en zorgt voor aandacht. De opbouw van de infographics is zoveel mogelijk illustratief en in één stijl uitgevoerd.

Mulier Instituut

Ga hier naar de Start oagina

<

>

Vorige project

Volgende project

Gerelateerde projecten

Kunnen we je helpen bij een project, maar je weet

nog niet hoe? Wij denken graag met je mee.

 

Stuur ons een bericht

Contact:

info@aangenaamontwerp.nl

06 5022 8264

Adres:

Burg. van Heemstrakwartier 86

3731 TL  De Bilt