Visuele identiteit / Webdesign / Bewegwijzering

Provincie Utrecht

 

Onder de titel EMBEDDED ART werden in de zomer van 2015 op Park Vliegbasis Soesterberg verschillende shelters, munitiebunkers, een commandobunker en de verkeerstoren gedurende drie weekenden opengesteld. Hierin werden nieuwe en bestaande kunstwerken getoond.

EMBEDDED ART was een kunstroute van circa 10 kilometer door een uniek militair landschap, voornamelijk met sporen uit de Koude Oorlog, omringd door wilde en kwetsbare natuur.

 

In korte tijd is in opdracht van de provincie Utrecht een volledige campagne inclusief visuele identiteit van EMBEDDED ART opgezet. Van logo’s tot bewegwijzering. Van website, tot social media componenten en alles wat daartussenin zit. EMBEDDED ART is bedoeld voor een breed publiek omdat de kunst verbonden is met erfgoed, natuur en landschap, techniek en innovatie.

 

Om de sfeer op te snuiven zijn er foto’s gemaakt van het terrein en de militaire objecten. Aan de hand daarvan is o.a. een kleuren pallet ontstaan. Talloze objecten en sporen van militaire aanwezigheid hebben tot de vorm van alle uitingen geleid. Op www.embeddedart.nl is veel te zien en te lezen over deze zeer goed bezochte kunstroute.

 

In samenwerking met CROSSMEDIA.NINJA (Emiel Geerdink)

Gerelateerde projecten

Home

Werk

Wat en voor wie

Contact

Aangenaam Ontwerp

visuele communicatie

 

2000 - 2022 ©

 

Burg. van Heemstrakwartier 86

3731 TL  De Bilt

06 5022 8264